Strijelac: Sedmični horoskop za period od 17.12.2018. do 23.12.2018.

0

Posao. Sedmica pred vama je vrlo solidna i krećete udarnički od samog njenog početka! Iskreno rečeno, baš ćete se naraditi, ali nemojte da vam to teško padne, jer ćete od svog rada sada imati i te kako koristi. Neko hoće da proširi saradnju sa vama ili da vas uvede u potpuno nove priče i projekte.

Sjedite, porazgovarajte, razmislite – ako je vezano za inostranstvo, moglo bi biti jako dobro! Neko ko je sa vama radio u prošlosti, sada će vas ponovo potražiti, jer ima nove prijedloge za vas.

Ljubav. Da je mnogo bolje – da, jeste! Odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom se stabilizuje i polako krećete u neke mirnije vode. Doduše, ovo može da bude i varijanta da ste oboje okupirani nekim zajedničkim interesima, planovima, dešavanjima pa, htjeli-ne htjeli, morate da funkcionišete kako treba i da se dogovarate oko svega.

Bar za neko vrijeme, sve ono što je loše je gurnuto na stranu. Nego, zar ne biste voljeli da ovako funkcionišete i kasnije? Mirno, normalno, fino? Razmislite malo o tome…

Slobodni Strijelci, vama se “nakačio” neko i ne pušta pa nikako. Oblijeće oko vas, ubjeđuje vas, zove na izlazak… Možda da ipak pokušate i ovoj osobi date šansu? Moglo bi biti baš interesantno!

Zdravlje. Što se energije i raspoloženja tiče – vi ste super i tu nema šta da se priča. To vezano za ishranu ćete morati da sređujete kad-tad, to samo da znate…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info