Škorpija: Sedmični horoskop za period od 17.12.2018. do 23.12.2018.

0

Posao. Nije pred vama nimalo loša sedmica. Doduše, budite sigurni da ćete pasti na nos od obaveza, ali isto tako budite sigurni da će se brzinski pokrenuti neke poslovne priče i dogovori na koje mnogo računate.

Ta opterećenost obavezama će vas iscrpljivati i činiti da povremeno brinete da li ćete završiti sve na vrijeme, ali nemojte da razmišljate previše o tome – sve stižete i sve će doći na svoje mjesto. Nadređeni vam mogu nešto zamjeriti u drugom dijelu sedmice. Saslušajte ih, ne bjesnite odmah.

Ljubav. Odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom – i dobar i nije dobar. Vas dvoje ste naglašeno fini i korektni jedno prema drugom, volite se, provodite više vremena zajedno – rekao bi čovjek, na prvi pogled, da sve štima savršeno, sto posto.

E, druga je stvar šta je ispod te uglačane površine. A ispod su sumnje, ispod je ljubomora, ispod je opsesivnost, nesigurnost i tako dalje i tako dalje – cijela paleta, ne baš tako ugodnih, osjećanja koja opterećuju i vas i drugu stranu…

Slobodne Škorpije mogu već početkom sedmice, preko poslovnog segmenta ili interneta, stupiti u kontakt sa nekim ko bi ih odobrovoljio, nasmijao, oraspoložio. I neko iz vaše prošlosti je tu, ali više kao podrška i prijateljstvo nego kao nešto iole ozbiljnije.

Zdravlje. Problemi sa sinusima, glavobolja, prehlada, viroza praćena jačom temperaturom – sve vas ovo može sačekati već u prvom dijelu sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info