Ribe: Sedmični horoskop za period od 17.12.2018. do 23.12.2018.

0

Posao. Još jedna, izuzetno poslovno povoljna, sedmica je pred vama. Štaviše, od samog njenog početka će krenuti zanimljive informacije i dešavanja. Doduše i dalje računajte na povećan obim obaveza, na povremena nerviranja…

Neki od vas, koji čekaju vijesti o unapređenju ili ugovor vezan za radno mjesto, to mogu i dočekati tokom ovog perioda. Sa nadređenima imate vrlo korektan i, pun poštovanja, odnos.

Ljubav. Stalo vam je da se odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom sredi, stabilizuje i zaista ćete dati sve od sebe da to tako i funkcioniše. Dobre su mogućnosti da se vas dvoje dovedete u red, da konačno počnete da pričate istim jezikom i više razumijete jedno drugo.

No, gledajte ovako – vi lično niste zaustavili u sebi neke strahove, nedoumice, iako ste ih trenutno potisnuli. Ukoliko ovo ne sredite sami sa sobom ili u otvorenom razgovoru sa voljenom osobom, doći ćete opet u situacije kada nećete imati mira…

Slobodne Ribe konačno imaju neke prave ljubavne šanse. Od drugog dijela sedmice ulazite u period kada neko može doći i ostati u vašem životu.

Zdravlje. Bolje se osjećate u ovoj sedmici – u pokretu ste, aktivni, užurbani pa je i manje vremena za mentalnu napetost i razmišljanja koja vas opterećuju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info