Rak: Sedmični horoskop za period od 17.12.2018. do 23.12.2018.

0

Posao. Pomalo napet početak radne sedmice. Mnogo kašnjenja, nervoza koja je prisutna i kod vas, ali i kod onih sa kojima sarađujete, i očas posla može izbiti neko neprijatno dešavanje, trzavica. Iako može djelovati kao burno, sve ovo je vrlo prolaznog karaktera i nemojte dozvoliti da utiče na odnose sa ljudima koji su vam poslovno važni.

Ukoliko ste trenutno u dogovorima, pregovorima, nemojte se zalijetati i žuriti da što prije stavite svoj potpis. Potrebno je više pažnje i fokusiranosti oko svake stavke.

Ljubav. Već početkom sedmice partner vas može nešto iznervirati ili podbosti. Pokušajte da ovu situaciju riješite odmah i da porazgovarate, ne dozvolite da se nervoza i bijes u vama skupljaju pa da izbiju negdje u danima vikenda.

Generalno gledano, i vi i voljena osoba ste ove sedmice opterećeni obavezama pa gledajte da pomognete i podržite jedno drugo, ne otežavajte.

Oni koji su slobodni imaju više interesantnih prilika. Vi ćete u ovoj sedmici biti okruženi ljudima, vrlo društveno aktivni pa nije ni čudo što se neke zanimljive osobe mogu pojaviti i zagolicati vam pažnju. Vikend bi mogao donijeti čak i ljubavni susret. Otvoreni ste za emocije, privlačite ih i interesantne pričice se sada mogu pokrenuti.

Zdravlje. Promjenjivo raspoloženje, emotivna preosjetljivost, a mogući su i problemi sa spavanjem. Ne pretjerujte sa hranom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info