Ovan: Sedmični horoskop za period od 17.12.2018. do 23.12.2018.

0

Posao. Već od ponedjeljka ste kao u struju uključeni – imate ogromnu energiju i potencijal da očas posla završite gomilu obaveza, kao i da pokrećete nove priče koje su vam važne. Ipak, aspekti pod kojima ste donose i veliku nervozu i stres, čak i mogućnost da se pokačite ili upadnete u jednu žestoku raspravu, najprije sa osobama koje su autoriteti, šefovi.

Prijateljskim stavom, pozitivnom energijom i korektnim ponašanjem možete postići mnogo više. Budite uporni u pregovorima – neke dobre stvari se mogu pokrenuti.

Ljubav. U ovoj ste sedmici vrlo aktivni, ne drži vas mjesto i ne smirujete se ni na trenutak. Imate mnogobrojne kontakte sa prijateljima ili sa kolegama i van posla i često ste u njihovom društvu. Ova situacija neće baš prijati vašem emotivnom ili bračnom partneru, pogotovo ako bude izostavljen iz ovakvih dešavanja.

Pretjerana posesivnost i izlivi ljubomore će se doduše javljati rijetko, ali u sasvim dovoljnoj mjeri da ne možete da se u potpunosti opustite.

Slobodni Ovnovi imaju najjače kontakte preko poslovnog segmenta – i svog naravno, ali mogu upoznati ineke interesantne osobe odlaskom na njihovo radno mjesto. Jedna osoba pokazuje veliko interesovanje za vas, a ni vi niste nimalo ravnodušni.

Zdravlje. Možete pokvariti stomak ili ga preopteretiti suviše teškom i količinski preobilnom hranom. U prvom dijelu sedmice jače glavobolje i manji problemi sa disajnim organima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info