Lav: Sedmični horoskop za period od 17.12.2018. do 23.12.2018.

0

Posao. Ima nekih vrlo interesantnih dešavanja tokom ove sedmice i to najprije onim Lavovima koji na bilo koji način sarađuju sa inostranstvom ili su u pregovorima sa strancima. Vi ćete biti prilično dobro raspoloženi, mada u drugom dijelu sedmice naglašeno preopterećeni obavezama.

Iako će vas one, najprije mentalno iscrpiti, uspijevate da izađete nakraj sa njima i privedete ih kraju u zadatim rokovima. Mogućnosti za profesionalna usavršavanja ili odluku o pohađanju kursa jezika, računara.

Ljubav. Promjene u odnosu sa partnerom bi vam baš prijale. I dalje se u vašem odnosu provlače povremeni trnci i žaoke ljubomore i očigledno je potrebno nešto da vam oboma skrene misli i usmjeri vas jedno na drugo.

Nekima će prijati kraći zajednički put, nekima više izlazaka i druženja sa prijateljima, ali iskreno rečeno nekima ni sve to zajedno neće biti dovoljno da donese mir i stabilnost. Ukoliko pokušaji da nešto promijenite u pozitivnom smjeru nisu baš urodili plodom, obratite pažnju na vikend – oboje ćete biti naglašeno nervozni.

Slobodni Lavovi sigurno neće biti slobodni još dugo. Neko vas može osvojiti naprečac, potpuno neočekivano. Ne razmišljajte previše, prepustite se i uživajte.

Zdravlje. Umor vas može sustići u danima oko vikenda. Stariji Lavovi bi trebalo da odu na kontrolu kod doktora, posebno kada su hronične bolesti u pitanju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info