Jarac: Sedmični horoskop za period od 17.12.2018. do 23.12.2018.

0

Posao. Sve se nešto rešava polako, korak po korak. Sve neke prepreke moraju da se preskaču, da se dogovori definišu, da se ljudi usklade. U prevodu – situacije se razvlače kao žvaka. U nekim momentima može izgledati kao da će do rješenja doći brzo, ali ovaj momenat prođe i opet se sve vrati u isto funkcionisanje.

Sigurno vam je pomalo muka od svega, ali morate vjerovati i dalje da promjene dolaze. Neke prve, malecke naznake njih kreću u drugom dijelu sedmice. Ostalo ćete morati da čekate još…

Ljubav. Iskreno rečeno – onako, nije baš sjajno. Sedmicu započinjete konjukcijom Mjeseca i Urana u svom polju doma i stabilnosti – mnogi od vas će ovaj aspekt potrošiti na nervozu i tenziju u odnosu sa partnerom, a malobrojni su oni koji će ovo preokrenuti u pozitivnu energiju, promjene, brzinu i dobro uzbuđenje.

S obzirom na to da je krajem sedmice i pun Mjesec u vašem polju partnerstava, jasno vam je negdje da, kako se na početku sedmice postavite, tako ćete funkcionisati do samog njenog kraja. Ili super dobro ili super nervozno – na vama je da birate.

Slobodni Jarčevi – ljubav vas juri preko prijatelja ili društvenih dešavanja, mreža. Baš u drugom dijelu sedmice neko će vas žestoko i na brzinu zaintrigirati.

Zdravlje. Više nego inače ste osjetljivi na hladnoću. Kod mlađih Jarčeva može doći do prehlade, dok bi se kod starijih aktivirale reumatske tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info