Djevica: Sedmični horoskop za period od 17.12.2018. do 23.12.2018.

0

Posao. Generalno gledano, poslovna situacija tokom ove sedmice nije nimalo loša. Možete razraditi postojeće i pokrenuti čak i neke nove aktivnosti, poslove, dogovore. Doduše, vi ćete biti malo čudni – lako ćete se oduševljavati, ali i lako “klonuti” ako se nešto ne odvija onako kako ste vi zamislili.

Više pažnje obratite na dobar i kvalitetan odnos i komunikaciju sa poslovnim partnerima i kolegama, jer ona sada može biti osnova za neke nove priče i početke koji će se aktivirati u narednom periodu, poslije nove godine.

Ljubav. Djevice u vezama i brakovima imaju pred sobom dosta mirnu sedmicu u kojoj bi mogle dodatno regulisati i srediti odnos sa partnerom. Voljena osoba i vi ste trenutno na istim talasnim dužinama, spremni na dogovor i na prilagođavanje i ne bi trebalo da bilo šta poremeti ovaj vaš mir.

Dogovori i zajednički planovi mogu vas odvesti i na kraće putovanje ili ćete makar više vremena provoditi zajedno i uživati jedno u drugom.

Slobodne Djevice će imati više prilika – neke od njih se vezuju za prošlost, neke za potpuno nove osobe u vašem životu. U suštini, cijela sedmica je više nego zanimljiva i vi ćete uživati u pažnji od strane više osoba koje su oko vas. Biće teško donijeti pravu odluku.

Zdravlje. Dobro se osjećate, ali ste pomalo nepažljivi i hodate “s glavom u oblacima” pa bi trebalo da vodite računa da se ne povrijedite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info