Blizanci: Sedmični horoskop za period od 17.12.2018. do 23.12.2018.

0

Posao. Vi lično ste dobro, u nekom finom raspoloženju i na taj način lako se prevazilazi tekuća poslovna problematika. Takođe, lako se ostvaruju i kontakti sa poslovnim partnerima i pregovori vode u nekom korektnom pravcu.

Ono što vam ne ide u prilog jesu povremeni padovi koncentracije, pogotovo u drugom dijelu sedmice. Možete i preuzeti previše obaveza na sebe i onda krenuti da ih otaljavate, samo da biste ih se što prije riješili. Slijede vam zanimljivi poslovni prijedlozi od strane prijatelja.

Ljubav. U odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom čas ste super, čas baš i niste. Emocije su vam uzburkane, tu radi i malo strahova i nesigurnosti pa nije ni čudo što će vaše ponašanje ići iz krajnosti u krajnost, a partner ostajati u potpunosti zbunjen.

U ovoj ćete sedmici imati problem sa voljenom osobom samo ako se istinski potrudite oko toga, ukoliko uporno budete tjerali mak na konac. U suprotnom, doći će do povremenih “talasanja” u vašoj vezi, ali će krajnji rezultat opet biti smirenje i normalno funkcionisanje.

Slobodni Blizanci su u drugom dijelu sedmice emotivniji nego inače, lako reaguju na osobe sa kojima su u kontaktu ili koje upoznaju i možete se brzinski, prilično jako, zainteresovati za nekog.

Zdravlje. Potrebno vam je više odmora i kvalitetnog sna, jer se povremeno zaista osjećate kao da ste na izmaku svojih snaga.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info