Bik: Sedmični horoskop za period od 17.12.2018. do 23.12.2018.

0

Posao. Džabe nervoza – ako neke poslovne situacije budete na silu gurali, samo ćete se suočavati sa stresom. Takođe, ukoliko vam šefovi skaču po živcima, nećete postići ništa spektakularno time što ćete vraćati istom mjerom, jer tako radite u korist svoje štete.

Da, ima mnogo situacija na poslu koje vas stresiraju i tjeraju da napravite neki korak, ali istovremeno vi imate dovoljno snage da ovo prevaziđete. Okrenite se svojim obavezama, okrenite se dogovorima sa novim osobama, okrenite se svojim planovima.

Ljubav. Još uvijek se možete pomiriti, prvo sa sobom, a onda i sa prošlošću. Objasniti sebi neke stvari, prvenstveno shvatiti zašto ste još uvijek toliko vezani za nekoga s kim niste zajedno. Kakav je to tip vezanosti? Da li je to prava emocija ili samo strah od toga da budete sami pa se grčevito držite nečega što je prošlo?

Kada se sami dogovorite sa sobom, biće vam jasno šta činiti dalje. I da li činiti bilo šta… Ima tu i nekih novih osoba oko vas, ali ne onakvih ljudi i priča kakve su vama potrebne. Ne silite sebe na bilo šta. Neki interesantan susret može biti baš u danima vikenda. Možda ne za pravu ljubavnu priču, ali da vam donese dobro raspoloženje – da.

Oni koji su u vezama i brakovima funkcionišu, ne baš sjajno i bajno, ali funkcionišu…

Zdravlje. Sem potrebe da više pažnje obratite na ishranu, stoje vam i mogućnosti za prehlade i viroze. Oblačite se shodno vremenu i radite na svom imunitetu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info