10 fantastičnih zimskih kombinacija sa pantalonama

0

Pantalone su uvijek odličan izbor, a posebno su poželjne tokom zimskih dana. Možete dobiti tako mnogo kombinacija sa ovim komadom garderobe, a mi vam donosimo deset fantastičnih.

Monohromatsko izdanje u ljubičastoj


Ukoliko volite monohromatski stil, jedan od načina da ga nosite ove zimske sezone jeste i u vidu ljubičaste odnosno da kombinujete komade garderobe koji su u različitim nijansama ove divne boje.

Klasična ljubičasta, boja patlidžana, boja lavande, boja ljubičice – zaista, postoji tako mnogo nijasni ove kraljevske boje, a sve su odlične u kombinaciji jedna s drugom, ali se dobro mogu iskombinovati i sa drugim bojama. Takođe, ovo je i jedna od boja zbog koje će vas uvijek primijetiti, a ljubičaste pantalone pun su pogodak.

Karirane pantalone


Uvijek popularni karirani uzorak veoma lako možete nositi, ali i kombinovati sa svim drugim komadima garderobe. Ukoliko se odlučite da ga kombinujete sa drugim uzorcima, s njim se najbolje slažu pruge. A što se tiče kariranih pantalona, možete ih nositi u gotovo svim prilikama, bilo da želite postići urbani stil ili vam je pak potrebna poslovna kombinacija.

Kada je riječ o ovom prvom, možete ih kombinovati sa teksas košuljom i džemperom te na kraju dodati bomber jaknu. S druge strane, ako želite da ih nosite na posao, karirane pantalone takođe možete kombinovati sa košuljama i kardiganima te dodati parku ili kaput.

Uske i bijele


Bijele pantalone veoma su poželjne, tokom svih sezona, jer vam mogu pomoći da na najlakši način osvježite svoj svakodnevni stajling. One su odlične za poslovne prilike, ali nećete napraviti grešku ni ako se odlučite da ih nosite u neobaveznim prigodama.

Veoma su zgodne za kombinovanje, jer je riječ o pantalonama koje su u neutralnoj nijansi, a kombinacije s njima zaista su mnogobrojne. Bijele pantalone i bijeli džemper možete nositi uvijek i svuda, dodajte im čizme do koljena u nekoj od zemljanih nijansi i tamni kaput i dobijate veoma moderno i privlačno izdanje.

Evergrin


Zelena je veoma popularna boja tokom zimske sezone, a veoma lako se kombinuje sa svim drugim bojama. Ipak, da ne bi bilo “promašaja”, najbolje je da je kombinujete sa neutralnim nijansama.

Odličan stajling ćete postići ukoliko se odlučite za zelene pantalone i kariranu košulju, a kombinaciji možete dodati i džemper u nekoj od nježnih neutralnih boja. Da biste dobile i pomalo glamurozan stajling, za to će se pobrinuti bundica sa životinjskim uzorkom.

Nesvakidašnji dezen


Ono što vas može izdvojiti iz mase svakako su zanimljivi i neobični dezeni. Jedan od njih možete nositi i na pantalonama, ali u tom slučaju pazite da ostatak kombinacije ne bude u tom fazonu odnosno potrebno je da ostatak kombinacije ne bude dezeniran.

Ukoliko birate tamne pantalone, koje su ukrašene svjetlijim uzorcima (kao što je, primjera radi, cvjetni dezen), onda je najbolje da i ostatak kombinacije bude u tamnijim nijansama, jer će pantalone na taj način doći do punog izražaja, a vi dobiti skladnu i modernu kombinaciju.

Crne pantalone su uvijek poželjne


Crne pantalone su univerzalni komad garderobe koji je idealan za sve prilike. Pored toga, veoma lako ih možete kombinovati sa svim drugim bojama i stilovima, bez bojazni da ćete napraviti modni propust.

Najbolje od svega je to što one jako dobro stoje svakoj ženi i svaka žena bi trebalo da ima bar jedan par crnih patanlona. Takođe, pomoći će vam, kao nijedne druge, da izgledate malo više i vitkije.

Crvendać


Kao jedna od najpopularnijih zimskih boja, crvena je i više nego poželjna i moderna. Možete je na više načina ukomponovati u svakodnevni stajling, a pantalone su samo jedan od njih.

Crvene pantalone su komad gardeobe koji će vas uvijek dovesti u centar pažnje, a odlične su za kombinovanje sa komadima garderobe koji su u neutralnim nijansama.

Neutralna siva


Siva je jedna od najzahvalnijih boja za kombinovanje, bilo da se odlučite da je kombinujete sa drugim neutralnim nijansama ili sa malo svjetlijim bojama. Odlično izdanje dobijate kada sive pantalone kombinujete sa gornjim dijelom koji je u nekoj od nijansi crvene.

Međutim, apsolutno spektakularno ćete izgledati kada pomenute pantalone kombinujete sa gornjim dijelom koji je u svjetlijim nijansama žute. Na taj način dobijate fantastičan kontrast, ali i kombinaciju koja je tako moderna, privlačna i koja će vas uvijek dovesti u centar pažnje.

Pegla


Pantalone “na peglu” možda i jesu malo teže za održavanje, ali su one ultra funkcionalne (posebno ako se radi o modelima koji imaju šire nogavice). Odlične za svakodnevne prilike, možete ih kombinovati sa svim modelima obuće, a posebno su zgodne sa stileto gležnjericama, klasičnim salonkama i čizmama do koljena.

Ruku na srce, ukoliko ste pristalica sportskog stila, nećete pogriješiti ni ako ih kombinujete sa patikama, ali da bi kombinacija bila što elegantnija, najbolje je da joj dodate rolku ili košulju. Naravno, kaput ili sportski modeli zimskih jakni odlično će se uklopiti u ovaj stil.

Akvamarin


Kako biste malo “razbile” zimsko sivilo, bilo bi dobro da birate pantalone u boji. Primjera radi, akvamarin je blaga, nježna i privlačna boja, a sigurno će osvježiti vaš stajling. Odlična je za kombinovanje sa drugim bojama, posebno sa neutralnim nijansama, od smeđe do bijele.

Pantalone u ovoj boji možete nositi u svim neformalnim prilikama, u sportskom stilu, a ako vam je cilj da ih nosite i na posao, najbolje je da ih kombinujete sa sivim, teget ili crnim komadima garderobe – to će ih malo “umiriti” i dodati dozu urbanog stila vašoj poslovnoj kombinaciji.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info