Šta obući sutra: 12.12.2018.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogli i dali malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Džemper je uvijek poželjan tokom hladnih zimskih dana, a odlično je što postoji tako mnogo modela ovog zimskog klasika, a koji se veoma lako mogu uvrstiti u bilo koji stajling. Jedan od popularnijih modela, tokom zimske sezone, svakako je džemper sa rol kragnom.

Ovaj mekani i moderni džemper sutra kombinujte sa uskim farmericama. Ovo je stiliski veoma dobra kombinacija, posebno ako se radi o nešto širem džemperu – u kombinaciji sa uskim farmericama (ili cigaret pantalonama ili suknjom olovka kroja) dobijate savršen balans između gornjeg i donjeg dijela tijela.

Iako su džemperi sa rol kragnom veoma popularni, mnoge žene ih izbjegavaju iz razloga što imaju osjećaj da ih pomenuta kragna steže. Međutim, to se može izbjeći ukoliko birate modele sa nešto labavijom rol kragnom, a koji su jednako moderni i popularni. Mada se ne preporučuje dodavanje nakita preko rol kragne, ipak možete dodati duži lanac sa upečatljivim medaljonom – odmah će privući pažnju na vaš cjelokupni stajling.

Kombinaciji možete dodati čizme do koljena ili stileto gležnjerice, sve u zavisnosti od toga šta više preferirate. Na kraju, možete ukombinovati i kaput u nekoj od toplih zemljanih nijansi, kao što su bež, smeđa ili boja kamilje dlake – uvijek su moderni i veoma privlačni, a tako dobro se uklapaju u bilo koji stajling.

Što se tiče asesoara, odaberite pletenu kapu sa raskošnom kićankom, koja će ovaj stajling upotpuniti na najtopliji mogući način, a naočale stavite ukoliko se sunce ipak bude uspjelo probiti kroz tmurne decembarske oblake. Sa kariranim šalom (recimo ovim u Burberry stilu) i crnom, klasičnom torbom vaša kombinacija je spremna.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info