Vodolija: Sedmični horoskop za period od 10.12.2018. do 16.12.2018.

0

Posao. Neke vas situacije i neki ljudi i neke informacije nerviraju u ponedjeljak i utorak. No, to vas neće spriječiti da nastavite tačno onim putem koji ste zacrtali i da na istom budete više nego uspješni.

Raščišćavajte sa tim nekim sitnim obavezama koje su vam ostale, ne dajte da vam one stoje nad glavom i da o njima razmišljate. Vi lično ste krenuli putem uspjeha, koliko god to sada vidite ili ne vidite. Samo sačekajte – sve ono što radite ima smisla i vodi vas ka nekim vrlo ozbiljnim poslovima i dešavanjima.

Ljubav. Neki vas partnerov postupak može nakratko iznervirati, ali će vas vrlo brzo proći nervoza, jer ćete shvatiti da se voljena osoba u suštini ponašala djetinjasto, ali ne sa namjerom da vas povrijedi. U suštini, ništa između vas dvoje ne funkcioniše loše u ovoj sedmici, štaviše, mogu se aktivirati strasti i neki lijepi momenti koji će vam oboma donijeti dobro raspoloženje i osmijeh na lice.

Slobodne Vodolije su i dalje u periodu kada su kao ljepak za pripadnike suprotnog pola. Vrte se oko vas i mlađi i stariji, i novi i stari, vrte se u jednom začaranom krugu u kojem vi trebate da se snađete i napravite prave izbore. Samo polako – ide još njih u narednim danima i sedmicama – tek ćete biti u vrtlogu dešavanja!

Zdravlje. Malo reumatskih bolova, malo problema sa zglobovima, zubima, kostobolje – sve ovo čeka one starije. Oni mlađi – regulišite ishranu i konačno krenite sa tom nekom rekreacijom…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info