Vaga: Sedmični horoskop za period od 10.12.2018. do 16.12.2018.

0

Posao.  U prošloj sedmici su vas neke situacije izmorile, iznervirale, okupirale sa svih strana. Još uvijek ste pod uticajem istih energija, ali one će se proporcionalno smanjivati kako sedmica bude odmicala.

Do kraja ovog perioda uspjećete da završite gomilu obaveza koju ste preuzeli na sebe i da budete zadovoljni realizacijom. Ulazite u period kada će se svi dogovori koje ste pokrenuli u prethodnom periodu zahuktavati i kada se mogu napraviti neki fini poslovni dogovori.

Ljubav. Nemiri se smiruju, strasti se stišavaju, ali ipak postoji još poneki odjek negativne energije koja je često bila zastupljena u odnosu sa voljenom osobom, ali generalno gledano, lagano izlazite iz krize. To ne znači da će ljubomora, nesigurnost i vaše i partnerove opsesivne misli nestati u potpunosti, već označava da ćete oboje umjeti bolje da ih kontrolišete i da se trudite da ne maltretirete jedno drugo.

Slobodne Vage mogu na više strana u ovoj sedmici. Ukoliko vam je to značajno, sada možete vratiti prošlost ili se ona vratiti vama, ali bi bilo dobro da se zapitate da li vam je to zaista potrebno. Takođe, osobe koje su nešto mlađe od vas samo “iskaču” – zanimljivo vam je da flertujete sa njima, jer se osjećate dobro.

Zdravlje. Sem ishrane, stavka koja bi trebalo da što prije dođe na dnevni red jeste fizička aktivnost. Potrebno vam je kretanje da biste se osjećali dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info