Strijelac: Sedmični horoskop za period od 10.12.2018. do 16.12.2018.

0

Posao. U ovu sedmicu ulazite sa mnogo nedoumica, mnogo nerviranja, mnogo nedefinisanih pitanja i situacija u svojoj glavi. Samo polako, to što nešto izgleda kao da ne može nikada da se riješi, to je samo vaš utisak i nagomilani strahovi i nesigurnosti.

Vidjećete i sami kako će od polovine sedmice sve početi da dolazi na svoje mjesto, kako se neke situacije pokreću i kako se pred vama otvaraju putevi koji vas vode ka nekim stabilnijim i ozbiljnijim poslovnim dešavanjima. Blizu ste kraja ovog perioda mraka.

Ljubav. Sve tamo negdje do polovine sedmice bićete pod negativnim uticajima, kada su vaša partnerstva u pitanju. Nervirate se zbog onoga što ste uradili ili rekli, nervirate se zbog onoga što ste prećutali – u svakom slučaju, pronaći ćete razlog da opterećujete mozak i da vam to ne dozvoljava da funkcionišete normalno.

E, od drugog dijela sedmice ulazite u jednu normalniju, pozitivniju fazu u kojoj ćete možda shvatiti da ste se većim dijelom bez pravog razloga brinuli i nervirali. U suštini, tek tada će i odnos sa voljenom osobom krenuti nabolje.

Slobodni intenzivno razmišljaju o nekom i nadaju se da će ta osoba pokrenuti kontakt sa njima. Ništa od tog posla – moraćete vi da se angažujete.

Zdravlje. Vaša energija polako počinje da se diže i ulazite u bolji zdravstveni period. Malo sredite tu ishranu, više se pokrenite i sve će biti kako treba.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info