Škorpija: Sedmični horoskop za period od 10.12.2018. do 16.12.2018.

0

Posao. Nakratko vas mogu iznervirati ili izbaciti iz takta informacije ili razgovori početkom sedmice. Nema mjesta niti za uzbunu niti za paniku – ako nešto na prvi pogled izgleda loše, ne mora da znači da će tako i ostati.

No, ne mora da znači da će početak sedmice biti negativan – kod nekih od vas pokrenuće se pitanja i situacije koje su dugo bile zakočene ili zablokirane. Generalno gledano, ova sedmica je izuzetno pozitivna i donosi vam bitne kontakte i još važnije i uspješnije dogovore.

Ljubav.  I vi I partner vrlo uspješno kontrolišete ljubomoru i ličnu nesigurnost koju oboje osjećate. Možete uputiti pokoju primjedbu, ali onako kao kroz šalu, čisto da biste “bocnuli” i vidjeli kakvu ćete povratnu reakciju dobiti. No, i te kako se čuvate da dođe do bilo kakvih rasprava ili svađa. U prevodu, idete oprezno i nadate se najboljem, ali imate oči i na leđima, za svaki slučaj…

Slobodne Škorpije sada mogu da ponovo ostvare kontakt sa starom simpatijom ili bivšim emotivnim partnerom. Ovo može biti samo lijepo podsjećanje, ali i mnogo više od toga, sve u zavisnosti koliko ste spremni da tu prošlost ponovo pustite u svoj život. Oko vas su i neka nova lica, moguće osobe koje su mlađe od vas.

Zdravlje. Vodite računa da se ne povrijedite u prvoj polovini sedmice. I pored ovoga, pravi je trenutak da se pokrenete, kada su fizičke aktivnosti i sport u pitanju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info