Ribe: Sedmični horoskop za period od 10.12.2018. do 16.12.2018.

0

Posao. Dosad ste morali shvatiti da ste u vrlo burnom, energetski jakom periodu, ali istovremeno i u periodu u kojem morate i trebate da se dokažete i da pokažete koliko ste kvalitetni i koliko se na vas može osloniti.

U prevodu – i pored problema, vi napredujete, vi idete sigurnim korakom ka nekoj ozbiljnijoj i stabilnijoj poslovnoj budućnosti. Imate podršku, imate ljude koji su uz vas i koji vam pomažu – na taj način ćete se lakše izboriti sa bilo kojom preprekom koja se postavi ispred vas.

Ljubav. Sve do polovine sedmice nikako sami sebi nećete uspijevati da objasnite ni zašto u vašim emotivnim odnosima trenutno nema mira ni zašto je partnerovo ponašanje toliko čudno i van svakog kolosijeka. Tek nakon toga ulazite u fazu smirivanja, jasnijeg sagledavanja i uvida, a samim tim i boljeg funkcionisanja sa voljenom osobom.

Slobodne Ribe već početkom sedmice mogu imati ne jednu, nego više otvorenih ponuda i flertovanja od strane suprotnog pola. Ima tu onih sa kojima imate razliku u godinama, ima onih koji ne žive blizu vas, ima i prošlosti i noviteta – ima svega i svačega, ali nije trenutak da se ozbiljnije bavite time i razmišljate. Prepustite se malo i uživajte u pažnji – baš to vam je potrebno sada.

Zdravlje. Malo ste energetski iscrpljeni i jedino što je potrebno jeste da gledate da što više ugodite sebi i da se odmarate.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info