Rak: Sedmični horoskop za period od 10.12.2018. do 16.12.2018.

0

Posao. Nemojte da vas početkom sedmice izbace iz takta neke vijesti ili izjave osoba sa kojima sarađujete. Pitanje je koliko u svemu tome što ste čuli ili dobili kao informaciju ima istine, a koliko je sve prenaduvano, štaviše, rečeno baš sa namjerom da vas onespokoji.

U suštini, realno gledano, vi nemate problema u poslovnom segmentu, bar ne onih koje ne možete riješiti brzo, kratkim angažovanjem i posvećivanjem pažnje. Imate podršku od strane osoba koje su vam bitne i sa njima funkcionišete stabilno i mirno.

Ljubav. Sa samo malo opreza u komunikaciji sa partnerom i neiznošenje na dnevni red nekih starih pitanja, sve bi u ovoj sedmici moglo funkcionisati baš kako treba. Voljena osoba i vi ćete uspijevati da, i pored dosta poslovnih i ličnih obaveza, pronađete dovoljno vremena jedno za drugo. Takođe, spremni ste da se međusobno podržite, ali i da pružite više ljubavi i nježnih momenata.

Slobodni Rakovi su u periodu kada mogu upoznati vrlo značajnu osobu za svoj dalji ljubavni život, ali i ući u odnos koji ima sve predispozicije za trajnost i stabilnost. Nemojte biti iznenađeni ako se više osoba vrti oko vas – vaše je jedino da izaberete pravu. Nemojte se voditi samo strastima, gledajte malo i u budućnost.

Zdravlje. Nervoza i stres, koji vam ne daju da normalno funkcionišete, počeće da se smanjuju u drugom dijelu sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info