Ovan: Sedmični horoskop za period od 10.12.2018. do 16.12.2018.

0

Posao. Ništa u poslovnom segmentu neće biti loše ukoliko kod vas postoji zrno zdravog razuma i odgovornosti – time ćete izbjeći da upadnete u neke situacije koje bi vam samo zakomplikovale život.

Istrajnost, strpljenje i odluke donesene poslije dubokog razmišljanja uvode vas u trajne i stabilne poslovne priče i odnose. Informacije koje, u drugom dijelu sedmice, dolaze do vas i te kako su obećavajuće i ima razloga za radovanje, pogotovo ako se na bilo koji način vezuju za inostranstvo.

Ljubav. Još uvijek vam mnogo toga nije jasno u partnerstvima u kojima ste. Doduše, nekima od vas nije jasno zašto su još uvijek tu, s obzirom na to da postoji druga osoba koja vam je u mislima i snovima i ulazi vam nenajavljeno u njih.

Ovnovi su, generalno gledano, u jednoj mutnoj fazi, ali zato je kod vašeg partnera ta faza dramska, ponekad opterećujuća i prezahtjevna. Ide se tu ka smirenju, laganim, ali sigurnim korakom i do kraja sedmice napetosti bi trebalo da se smire.

A slobodni? Nekima od vas prošlost dolazi da bi vam uljepšala ovu sedmicu. Povoljni momenti za obnovu odnosa koji su prekinuti. Takođe, stoje interesantni trenuci sa osobama sa kojima imate razliku u godinama, vjerovatno preko poslovnog segmenta.

Zdravlje. Promjenama u načinu ishrane poboljšaćete rad organa za varenje. Stariji Ovnovi bi mogli da urade osnovne analize krvi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info