Lav: Sedmični horoskop za period od 10.12.2018. do 16.12.2018.

0

Posao. Informacije, razgovori, vijesti, kontakti sa nekim osobama početkom sedmice donose jedan element neočekivanog, protkan nervozom i neizvijesnošću. Neki od vas čak mogu biti i razočarani dešavanjima. No, nije vrijeme da se pada u dubiozu.

Vrlo brzo će početi da se slažu kockice na drugačiji način, doći će do smirivanja tenzija i otvaranja novih mogućnosti. Na primjer, neko može ostati bez posla, ali vrlo brzo dobiti novu ponudu, sve u toku ovih sedam dana. Čudna sedmica, ali ipak sa pozitivnim zaključkom.

Ljubav. Neke neprijatne situacije sa emotivnim partnerom će biti aktivne i početkom ove sedmice. Može doći do kratke, ali burne rasprave u kojoj ćete jedno drugom reći sve ono što duže vrijeme nosite u sebi. Kod pojedinih parova će ovo djelovati pročišćavajuće, u smislu da će se nakon toga opuštenije i mirnije nastaviti dalje. Kod nekih drugih ovo može biti tačka poslije koje neće više biti zareza…

Slobodni Lavovi su svjesni da bi trebalo da izbjegavaju osobu koja pokušava da im se vrati u život i to po ko zna koji put. S jedne strane želite da se oslobodite, ali sa druge, nešto vas neodoljivo ponovo vuče ka njoj. Sami u svojoj glavi riješite ovu situaciju. Šansi za novitete ima, ali uglavnom vas spopadaju oni mlađi od vas.

Zdravlje. Starijima problemi sa nestabilnim pritiskom. Kod mlađih – promjenljivo raspoloženje i nemiri donose vam problem sa spavanjem, nesanicu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info