Jarac: Sedmični horoskop za period od 10.12.2018. do 16.12.2018.

0

Posao. Pred vama je sto i jedna prepreka. No, pošto ste u periodu kada ste sigurni u ono što radite, kada ste odlučni i kada ste spremni da bez žurbe idete korak po korak ka svom cilju, nesumnjivo ćete sve te prepreke oduvati, jednu po jednu.

Ukoliko vam se učini da je neka osoba ili posao čudan ili sumnjiv, poslušajte svoju intuiciju – i te kako vam daje prave savjete u ovom periodu. Dobri kontakti sa bitnim ljudima, dobre mogućnosti da se naprave dogovori koji mogu trajati.

Ljubav. Malo nekih nervoznih momenata sa voljenom osobom, u prvoj polovini sedmice, i to je to. No, ta nervoza ne mora striktno da se vezuje za vaš odnos, ona može biti i produkt okolnosti i drugih osoba koje su u vašem okruženju.

Štagod da je, neće u većoj mjeri uticati na stabilnost odnosa sa partnerom. U drugom dijelu sedmice vrijeme je da vas dvoje više budete zajedno, da češće izlazite i družite se. To će vam jako prijati, oboma.

Slobodni sada mogu da pronađu ono što su dugo tražili. Dobar kontakt vladarke polja ljubavi, Venere, sa Saturnom donosi stabilnu emotivnu priču preko segmenta prijatelja, izlazaka, društvenih mreža. No, takođe, ovaj aspekt daje mirenje sa prošlošću i povratak iste u vaš život…

Zdravlje. Preosjetljivi ste u prvom dijelu sedmice i u tom periodu treba više voditi računa. Sklonost i ka povredama, ali i ka virozama, bakteriološkim infekcijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info