Djevica: Sedmični horoskop za period od 10.12.2018. do 16.12.2018.

0

Posao. Isprovocirani i izazvani, moraćete nekome da “skrešete u brk”. Već dugo se suzdržavate kada su neke kolege u pitanju i sada više nećete željeti da ćutite. Takođe, početkom ovog perioda neki vaši propusti mogu izaći na vidjelo pa se potrudite da to što prije ispravite.

Generalno gledano, osim burnog početka ove sedmice, ulazite u dane koji su dosta stabilni i koji vam donose ozbiljne razgovore sa ljudima koji su odgovorni, stabilni i na koje se možete osloniti. Krajem sedmice moguć je i poslovni put.

Ljubav. Iako će sjenka ljubomore, nesigurnosti i nedefinisanosti i dalje stajati nad odnosom sa voljenom osobom i čak donijeti, da početkom sedmice, dođe do nekih burnijih reakcija i riječi, ipak vi ulazite u period u kojem se stvari mogu dovesti u normalu. Više se posvetite partnerovim željama i potrebama i pokušajte da se prilagodite.

Slobodne Djevice mogu u svojoj okolini, na kraćem putovanju ili čak preko društvenih mreža, već početkom sedmice upoznati osobu koja će im se na prvi pogled dopasti. Ova priča ima šanse da se razvija i da vas u potpunosti okupira, toliko da ćete već sebe vidjeti u ozbiljnoj emotivnoj vezi i baciti se u razmišljanje i planiranje budućnosti…

Zdravlje. Mogući su problemi sa zubima, ali i sklonost ka povredama, sve u prvom dijelu sedmice. Starijim Djevicama smirivanje hroničnih tegoba.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info