Blizanci: Sedmični horoskop za period od 10.12.2018. do 16.12.2018.

0

Posao. Izbjegavajte početkom ovog perioda bilo kakve rasprave sa kolegama i ne dozvolite da vas situacije ubace u negativna i izbrzana raspoloženja. Ne možete ništa posebno pokvariti, ali se možete nervirati bez preke potrebe.

Vama u suštini ide jedan stabilan i normalan period u kojem vam distrakciju samo mogu donositi kolege koje ne znaju šta hoće i koje su pune nekih negativnih energija. Neke bitne poslove, projekte ili obaveze uspješno ćete privesti kraju tokom ove sedmice.

Ljubav. Početkom sedmice može doći do prilično burne rasprave oko neke gluposti, oko koje ste imali rasprave već mnogo puta do sada. No, ovo je kratkotrajna bura koja će se brzo preokrenuti u normalniju komunikaciju i više prilagođavanja jedno drugom. Vi ćete ući u fazu u kojoj ćete, mada ne baš oduševljeno, ipak krenuti da popuštate voljenoj osobi.

Slobodni Blizanci mogu preko interneta ili kruga prijatelja ponovo uspostaviti kontakt sa nekim koga odavno nisu ni čuli ni vidjeli. Ne mora ovo automatski biti bivši partner, već i poznanik koji je ostavio traga u vašem srcu i mislima. Generalno gledano, ovo je vrlo korektan period za nove emotivne početke i tokom ove sedmice ih može i biti.

Zdravlje. Sklonost prehladama i virozama, naročito starijim Blizancima i onima čiji je imunitet značajnije oslabljen. Unosite više tečnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info