Bik: Sedmični horoskop za period od 10.12.2018. do 16.12.2018.

0

Posao. Neke su vam osobe išle živce tokom prethodne sedmice, a i početkom ove kao da hoće da nastave započeto. No, vi ste sada potpuno drugačiji, odlučniji, mirniji i brzo ćete ih postaviti na njihovo mjesto.

Mogu vam doći poslovne ponude od saradnika sa kojima ste ranije radili, a neki od vas će biti u iskušenju i da se vrate na stari posao. U svakom slučaju, vjetrovi počinju da duvaju u nekom mirnijem i stabilnijem pravcu. Neki od vas su ostvarili i kontakt sa stranim firmama i to se zasad odvija baš kako treba.

Ljubav. Na samom početku ove sedmice još uvijek ste pod jakim napetim uticajima koji su u prošloj sedmici napravili pometnju u vašim partnerstvima. Moguća je još jedna iznenadna i burna rasprava u prva dva dana ove sedmice.

Već nakon toga, kao da ste se oboje istrošili – strasti kreću da se smiruju i polako se dolazi do kompromisa i zajedničkog rješavanja problema. Dobri aspekti vaše vladarke sa Saturnom donose da konačno možete da odahnete i funkcionišete mirnije sa voljenom osobom.

Oni koji su slobodni imaće ponudu, poziv na izlazak ili flert od strane mlađe osobe, u prvom dijelu sedmice. Takođe, u ovoj sedmici se mogu obnoviti kontakti pa čak i veza sa osobom iz prošlosti.

Zdravlje. Da bi vaš organizam funkcionisao kako treba, potrebno je unositi više tečnosti, naročito čajeva i toplih napitaka.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info