Večeras: Mlad Mjesec u znaku Strijelca (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Kako nam je stigao zadnji mjesec u godini, tako smo počeli da razmišljamo o tome gdje smo bili, dokle smo došli i šta će se dešavati u godini koja je ispred nas. Možda se osjećamo malo zabrinuto, jer ne znamo šta nam 2019. nosi, ali možda čak osjećamo i olakšanje što će teret 2018. godine ostati iza nas.

2018. je bila godina strepljenja. To je godina snažnog unutrašnjeg rasta i vrijeme da stvarno razmislimo o tome kojim pravcem želimo da nam život ide.

Decembarski mladi Mjesec, koji pada u znak Strijelca, pomoći će nam da uvidimo koliko smo porasli i dokle smo došli. U većem dijelu 2018. godine, imali smo sporiju energiju zbog koje nam se činilo da tapkamo u mjestu, kao da nas nešto ograničava ili nismo bili sigurni kako krenuti dalje. Možda smo imali ideje ili planove, ali nam je bilo teško izvršiti ih u najvećoj mjeri.

2018. zaista je bila godina unutrašnjeg rasta, zbog čega možda i nismo putovali i kretali se, do tačke do koje smo željeli, u fizičkom smislu. Međutim, na unutrašnjem nivou smo pomijerali granice i napravili ogroman napredak, kada je riječ o našem duhovnom i emocionalnom razvoju.

Ključna riječ za 2018. godinu definitivno je bila “strpljenje” i veoma su velike šanse da smo svi morali, na neki način, da budemo strpljivi.

Sa svim ovim unutrašnjim rastom, tokom godine, možda nismo ni mogli vidjeti napredak. Ali, to se sve mijenja sa ovom energijom mladog Mjeseca u Strijelcu. Pod lunarnim vibracijama ovog Mjeseca, vidjećemo tačno dokle smo došli i ko smo postali. Otkrićemo koliko smo porasli i šta smo postigli tokom godine.

Često gledamo na fizičke prekretnice i postignuća kako bismo pratili naš napredak i uspjeh, ali unutrašnja postignuća jednako su važna.

2018. je bila godina rasta i, na neki monumentalan način, u vama se nešto pomjerilo. Nešto u vama je procvjetalo, a tek ćete saznati šta je to. Sve što je potrebno jeste da iskoristite energiju decembarskog mladog Mjeseca kako biste otvorili oči, um i srce, a kako biste se zaputili unutra i svjedočili onome što je sada u cvatu.

Vi cvjetate, jer ste obavili posao. Došlo je vrijeme da odmarate, uživate i budete u potrazi za avanturom kako ulazite u sezonu praznika.

veceras_mlad-mjesec-u-znaku-strijelca-i-kako-da-to-najbolje-iskoristite
Decembarski mladi Mjesec ima i jednu avanturističku iskru. Izlazak iz zone udobnosti, putovanje i druženje biće podstaknuti ovom energijom. Takođe, pod energijom ovog mladog Mjeseca bićete u mogućnosti i da izgladite stvari sa okolinom te da ublažite tenzije koje možda postoje u vašem životu.

Šta je bilo – bilo je. I prošlost ostavite u prošlosti. Ne dozvolite bilo kakvim prošlim događajima da blokiraju svjetlost koja sija iz vas. Izaberite da pustite. Odlučite da ćete dopustiti radosti i sreći da plove vašim životom.

Energija Strijelca uvijek nam pomaže da sagledamo pozitivnu stranu svega što nam se dešava te da se fokusiramo na ono oko čega smo zahvalni. Energija Strijelca uvijek nam pomaže da sagledamo širu sliku i da stvari posmatramo sa ekspanzivnije tačke gledišta.

Ponekad smo toliko zarobljeni u sopstvenim mislima i osjećanjima, u drami svega toga, da možemo veoma brzo početi da konstruišemo lažnu stvarnost. Kada se nađemo u takvom obrascu razmišljanja, potrebno je da se zaustavimo i vratimo korak unazad, potrebno je da dobijemo malo prostora i da stvari sagledamo sa spoljašnje strane.

Korištenje ovog pristupa pomaže nam da vidimo stvari koje možda nismo primjećivali ranije, a pomaže nam i da se fokusiramo na istinitost situacije. Ako u vašem životu postoji neki dramatičan problem, pokušajte sa ovim pristupom, jer vam energija mladog Mjeseca može pomoći da stvari vidite u novom svjetlu i da riješite problem.

Decembar je svakako mjesec kada je potrebno da se fokusirate na mnogobrojne blagoslove koji vas okružuju i da budete zahvalni na svemu što imate. Pokušajte da se ne osvrćete na stvari koje je trebalo ili nije trebalo da uradite te se umjesto toga fokusirajte na to dokle ste stigli. 2018. je bila izazovna godina, ali ste uspjeli da je pregurate i sada ste jači zbog toga.

Slavite sve što ste postigli. Slavite dokle ste stigli. Budite ponosni na sebe, jer ste još uvijek na nogama, još uvijek sijate i još uvijek ste zainteresovani da postanete najbolja verzija sebe. A to je uvijek vrijedno slavlja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info