H&M: 5 prekrasnih haljina koje ćemo nositi ove praznične sezone

0

Sezona praznika je pred nama i sigurno ste već počele da razmišljate o tome šta ćete obući u datim prilikama. Naravno, haljina je uvijek jedan od najboljih izbora: ženstvena, udobna i privlačna pa je sasvim i razumljivo zbog čega nam je jedan od najomiljenijih komada garderobe.

Ukoliko će haljina biti vaš izbor tokom praznične sezone, donosimo pet najljepših H&M haljina koje su tako idealne za sezonu koja je pred nama.

Košulja haljina


Ona je veoma praktična i privlačna te ne postoji prilika u kojoj je ne možete nositi. Štaviše, određeni modeli idealni su i za prazničnu sezonu, a posebno oni koji su obogaćeni nekom vrstom dezena. Fantastično praznično izdanje dobićete kada birate ovu haljinu koja ima tamnu podlogu, a preko koje se prostire dezen (recimo, vertikalne pruge) boje zlata. Ona izgleda veoma galmurozno, ali je i veoma funkcionalna: upravo ovaj dezen (svjetlije vertikalne pruge na tamnoj podlozi) pomoći će vašoj figuri da izgleda više i vitkije. Dakle, što bi se reklo: “Dvije muve jednim udarcem!”.

Bordo čipka


Tako nježna i privlačna, čipka je odličan izbor u mnogobrojnim prilikama, a to nije izuzetak ni kada su u pitanju svečanosti. Štaviše, komadi garderobe od čipke veoma su i poželjni tokom pomenutih prigoda, a haljine svakako zauzimaju prvo mjesto. Ove praznične sezone možete se odlučiti za haljinu od čipke u jednoj od najpopularnijih boja, a to je bordo. Ona je neutralna, a tako privlačna i efektna te će vas sigurno izdvojiti iz mase tokom svih prilika.

Haljina na preklop


Odličan izbor za sve niske dame, mada je i jedan od najboljih modela za dame sa oblinama, haljina na preklop veoma je popularna tokom ljetnje sezone, ali je možete nositi i tokom raznih zimskih svečanosti. Ona će vam uvijek pomoći da izgledate više i vitkije, a samo je potrebno da obratite pažnju na dekolte koji se dobija pomijeranjem podesivog struka ove haljine. Ako ste dama koja ima izraženo poprsje, dekolte bi trebalo da bude diskretniji. S druge strane, ukoliko nemate izraženo poprsje, za vas je idealan dublji dekolte.

Haljina sa diskretnim životinjskim uzorkom


Životinjski uzorak veoma je popularan ove godine i ove sezone, a postoji tako mnogo načina na koje ga možete uvrstiti u svoj svakodnevni stajling. Jedan od njih je i da birate haljine, a ako niste baš pristalica upadljivijeg uzorka, onda možete birati haljinu kod koje je uzorak dosta diskretniji. Štaviše, ovo je i veoma poželjno tokom svečanih prilika, jer ćete izgledati veoma privlačno, nećete previše odudarati od okoline, a sama haljina će i dalje pružiti dozu glamura vašem cjelokupnom izgledu.

Crvena haljina


Eh da, postoji to neko staro “predanje” koje kaže kako je potrebno obući nešto crveno u najluđoj noći, kako biste imale sreće u ljubavi. Pa, moramo priznati da nismo sujevjerne, ali crvena haljina sigurno jeste jedan od fantastičnih izbora za najluđu noć, a u zavisnosti od modela, možete je nositi i tokom drugih svečanih prilika. Privlačna i moderna, crvena je definitivno jedna od onih boja zbog koje će vas svi primijetiti, a žene koje je nose jednostvano zrače samopouzdanjem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info