Šta obući sutra: 07.12.2018.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogli i dali malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Ukoliko želite da izgledate malo ležernije nego uobičajeno, to ne znači da ne možete izgledati odlično. Upravo jednu takviu kombinaciju vam predlažemo za sutra.

Klasične cigaret pantalone, sa nešto višim strukom, odlična su opcija u mnogobrojnim prilikama, veoma su udobne, a možete ih nositi od posla do neformalnih prigoda. Naravno, one vam mogu pomoći i da vizuelno izgledate malo više pa, da bi se taj efekat u potpunosti dobio, najbolje je kombinovati ih sa nešto kraćim gornjim dijelom.

To sutra uradite na sljedeći način: obucite majicu uz tijelo (ili rolku) koju ćete ubaciti u pantalone, a preko majice dodajte nešto kraći džemper. I, da ne zaboravimo i na boje: sutra kombinujete crno i bordo ili crno i crveno. Ovo je tako dobra kombinacija, a posebno dolazi do izažaja tokom zimske sezone, kada je i jedna od popularnijih.

Da bi sve ostalo u ležernom duhu, kombinaciji možete dodati klasične oksfordice, a koje mogu biti crne, kombinacija crne i bijele ili, ako imate, bordo oksfordice ovdje bi najbolje “sjele”. Takođe, što se tiče jakne, ovdje takođe možete birati dvije opcije, a to su ili klasična zimska jakna ili nešto kraći kaput. Na kraju, da sve dodatno začinite, dodajte bordo torbu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info