Šta obući sutra: 05.12.2018.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogli i dali malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Pastelne nijanse uvijek su dobar izbor, a posebno kada su u pitanju tmurni zimski dani. Zaista, one vam mogu pomoći da na veoma jednostavan način osvježite svoj cjelokupni stajling, a odlično se i međusobno slažu. Upravo ove divne nijanse i jesu sastavni dio kombinacije koju vam predlažemo za sutra.

One su veoma nježne i prijatne oku, nisu napadne, a veoma lako ih možete uvrstiti u svakodnevni stajling, bilo da ih kombinujete sa neutralnim nijansama ili da se odlučite za kombinovanje dvije pastelne boje. Haljina sa rol kragnom svakako je odličan izbor tokom hladnih dana, a pastelna nijansa blijede lavande sigurno će dodatno privući pažnju na vaš stajling.

Ovoj haljini možete dodati crni ili teget kaput i dobićete veoma privlačan stajling, mada on može izgledati još privlačnije i nježnije kada joj dodate kaput u nekoj od pastelnih nijansi ružičaste. To može biti i puder ružičasta, a koja je veoma ženstvena i privlačna.

Da biste ovaj stajling upotpunile, možete dodati stileto gležnjerice ili čizme (sve u zavisnosti od modela haljine) i zanimljivu kapu koja će samo doprinijeti modernom izgledu. Što se tiče torbe, imajući u vidu kako ostatak kombinacije nije dezeniran, pismo torba sa životinjskim uzorkom savršen je izbor.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info