Vodolija: Sedmični horoskop za period od 03.12.2018. do 09.12.2018.

0

Posao. Dok Merkur ne krene direktno, u drugom dijelu sedmice, trebalo bi izbjegavati konkretnije odluke, ali i potpisivanja ugovora. Zapravo, najbolje biste uradili ako ovo prolongirate za sljedeću sedmicu. Zasad samo pregovarajte i odugovlačite.

Generalno gledano, nije ova sedmica loša po vas, iako će vas povremeno nervirati neki ljudi. Pa dobro, niste ni vi baš šećerlema, iako baš tako izgledate u sopstvenim očima.

Ljubav. Gdje god se okrenete, u ovoj sedmici vas “zaskoči” neki udvarač. Bilo da je u pitanju posao ili izlasci ili kontakti preko prijatelja i društvenih mreža – suprotni pol se nešto “okomio” na vas, a vi se trenutno ne snalazite u svemu tome.

Malo vam je smiješno, malo neprijatno, ali može tu svašta da se probere. Štaviše, mogla bi u ovom periodu da se pokrene neka interesantna priča – biće luda, biće strasna, biće neuobičajena, ma baš ono što vi volite, zar ne? A da li će trajati? Koga to briga kad se uživa?!?

Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima malo su iskreni prema partneru, a malo ga provociraju i prave ljubomornim. Nemojte to, zar vam nije dosta problema i rasprava?

Zdravlje. Niste loše, nimalo. Da, trebalo bi da povedete računa o ishrani i fizičkim aktivnostima, to svakako stoji. Kod starijih – može malo pritisak da vas nervira…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info