Vaga: Sedmični horoskop za period od 03.12.2018. do 09.12.2018.

0

Posao. Nešto što vam je vrlo važno možete u ovoj sedmici izgubiti, bilo da je u pitanju dogovor, posao, papir ili podaci. Zato je jako bitno da budete što više skoncentrisani i fokusirani u svakom trenutku. Svaka izbrzanost i žurba samo vam stvara problem u glavi i čini vas neopreznim.

U ovoj sedmici stoje vam i nešto lošiji odnosi sa kolegama, ali ova napetost čak može biti i pozitivna, jer će proizvesti takav tip energije s kojim će biti lakše brzo završiti što se od obaveza ima.

Ljubav. Nove ljubavi kreću na potpuno čudan, neuobičajen način – ili će pak osobe za koje će se zagrijati vaše srdašce biti baš takve – originalne, samo svoje, tajnovite, mistične, šašave. Uzbuđenje i strast vas “radi” i očas posla se možete saplesti i naglavačke uletiti i nekome u krevet, ali i u novu ljubavnu priču.

Trenutno vas nije briga – ni šta je ovo ni koliko će trajati ni da li će trajati uopšte. Bitno vam je samo da se prepustite i uživate. Neka, tako i treba.

Ukoliko ste u vezi ili u braku stoji da ste oboje “gladni” jedno drugog, ali stoji i da oboje niste baš u potpunosti sigurni u vjernost druge strane. Malo ćete uživati u strasti, malo mučiti jedno drugo ljubomorom…

Zdravlje. Potrebno je otarasiti se nekih loših navika i to što prije. Dosta ste osjetljivi na viruse i bakterije. Moguće su i temperature, ali prolaznog karaktera.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info