Strijelac: Sedmični horoskop za period od 03.12.2018. do 09.12.2018.

0

Posao. Merkur se u svom retrogradnom hodu vraća vama “iza leđa”, što znači da vam se može učiniti da ste izgubili nešto oko čega ste se istinski trudili. No, ovo je samo prividno – vrlo lako se može dogoditi da već krajem sedmice shvatite da ste sve jako preuveličali.

Mlad Mjesec u vašem znaku otvara vam nove mogućnosti za kontakte sa strancima, ali i za realizaciju planova koji dugo stoje u vama. Imate podršku nekih osoba koje su vam bitne – koristite svoje prilike.

Ljubav. Vladar polja partnerstava, planeta Merkur, kreće direktnim hodom u drugom dijelu ove sedmice. No i pored ovoga, dani koji vam dolaze i nisu baš najpovoljniji za vaše veze i brakove. Vi ste skloni da prenaglasite svaku situaciju, a partner vas s druge strane dočekuje ili pak otvoreno neprijateljski ili kroz manipulaciju.

Nema čarobnog štapića koji može riješiti ove situacije – ključ za rješenje ste i vi i druga strana – shvatite da je ovo samo još jedan, neprijatan test vašeg odnosa i pokušajte da razmislite prije nego što odreagujete.

Oni koji su slobodni neće proći toliko loše – vaša energija je takva da privlačite poglede, privlačite flertove i udvaranje od strane suprotnog pola.

Zdravlje. Starijima ništa ne bi falilo da urade one osnovne analize krvi – čisto kontrole radi. Kod mlađih – opet ste počeli da se opterećujete psihički, a samo vi znate zašto.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info