Škorpija: Sedmični horoskop za period od 03.12.2018. do 09.12.2018.

0

Posao. Skloni ste da se zanesete, da vam misli odlutaju i onda ne znate da li ste pošli ili ste došli. Hajde što vam to može praviti problem u izvršavanju redovnih obaveza, već postoji šansa i da nešto što vam je ozbiljno važno zaboravite ili izgubite.

Što se vaše organizacije tiče, tu ste u ovoj sedmici prilično konfuzni – malo zbog vaše rastrojenosti, a malo i zbog okolnosti koje vas spopadaju sa svih strana. Slobodno računajte na to da ćete sve što organizujete i isplanirate morati da mijenjate, prepravljate, odlažete…

Ljubav. S jedne strane, ulazak Venere u vaš znak i polje ličnosti svakako će donijeti da vam osmijeh “dobro stoji”, da iz vas izbija jedna istovremeno lijepa i mistična energija koja će svakako privlačiti udvarače i poglede suprotnog pola.

Ovo će svakako odgovarati onima koji su slobodni, jer će se šanse za nove emotivne uzlete otvarati očas posla. Promjene u vašem ljubavnom životu nastupaju preko noći, bez ikakve najave i upozorenja.

S druge strane, kada pogledamo one koji su zauzeti, ta vaša privlačnost uticaće da partner počne da se osjeća nesigurno i ljubomorno. No, nije samo u tome problem: ni vi se ne osjećate baš sigurno – i vi sumnjate i pitate se i neke stvari vam nisu baš najjasnije.

Zdravlje. Loše navike su vas zaskočile i jednostavno ne možete da ih se otresete, iako ste debelo svjesni da time samo podrivate svoje zdravlje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info