Ribe: Sedmični horoskop za period od 03.12.2018. do 09.12.2018.

0

Posao. Sunce, iz polja karijere, u kvadratu je sa Marsom iz vašeg znaka skoro pa tokom cijele ove sedmice. Gledajte, aspekt donosi veliku energiju, inicijativu i akciju – ono što je na vama jeste da tu energiju pravilno usmjerite.

Prvo, ako naiđu prepreke, odmah rješavajte. Ne nervirajte se nego uključite mozak i sredićete sve bez problema. Drugo, ne kačite se sa nadređenima i autoritetima. Treće, osobe koje su važne vas guraju i podstiču i nemojte da se iznenađujete ukoliko čujete dobre vijesti…

Ljubav. Merkur, koji vlada vašim partnerstvima, kreće direktnim hodom u drugom dijelu ove sedmice. Što je napravio štete, napravio je – od vikenda je vrijeme da to ispravljate i rješavate. Naravno, u međuvremenu je potrebno da vodite više računa u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo.

Vama je partner čudan, vi ste čudni njemu – i tako se oboje čudite, što nije problem, samo da se ne kačite i ne raspravljate oko gluposti.

Slobodni, malo čačnete neku osobu, a kada ona pokaže interesovanje za vas, krenete da se nećkate i odugovlačite, sve u fazonu kao da vas je ta osoba pogrešno razumjela. Samo se vi igrajte, ima i onih koji umiju da se igraju na isti način pa čak i bolje od vas…

Zdravlje. Više spavajte, više se odmarajte, bolje jedite i da ne razbijajte mozak baš toliko stvarima na koje nemate uticaja – i bićete skroz dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info