Rak: Sedmični horoskop za period od 03.12.2018. do 09.12.2018.

0

Posao. Trenutno ste istovremeno pod izuzetno pozitivnim i negativnim uticajima. Svakako je da će vam ovaj raskol donositi da ne možete da se opustite. Probajte da funkcionišete ovako – prihvatite podršku koju imate (a imate je u ovoj sedmici i to veoma jaku), ali istovremeno nemojte prelaziti neke granice i ne precjenjujte ni svoje, ali ni tuđe sposobnosti i uticaje.

U prevodu – budite razumni, ali otvoreni za nove mogućnosti i prilike. Neće to biti tako teško kao što zvuči, vjerujte. Jaki kontakti sa strancima.

Ljubav. Venera ulazi u vaše polje ljubavi pod ruku sa Mjesecom i kroz opoziciju sa Uranom, što će kod Rakova pokrenuti mini ljubavne zemljotrese u ovoj sedmici. Najprije je poslovni segment mjesto za dešavanja ovog tipa, ali ne treba isključiti ni kontakte sa prijateljima i društvene mreže.

Bilo kako bilo, da ove priče ne bi bile kratkog daha, brz uzlet, ali još brži pad – negdje bi trebalo da napravite balans u svojoj glavi – iako će to biti nešto teže, jer će vam hormoni podivljati i tražiti ispunjenje kroz strast.

Oni u vezama i brakovima – onako. Vrtite se tu jedno oko drugog, malo se volite, malo baš i ne – standardna situacija totalno…

Zdravlje. Napadi nervoze mogu vas uvoditi u krajnosti – u pretjerivanje sa hranom, okretanje lošim navikama, slabo spavanje i nedovoljno odmora.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info