Ovan: Sedmični horoskop za period od 03.12.2018. do 09.12.2018.

0

Posao. Sve do mladog Mjeseca, u petak ove sedmice, očekujte prilično burnu atmosferu na poslu. Mogući su sukobi sa kolegama, ali i sa autoritetima – nervoze će biti, vaše je da se trudite da ta nervoza ne eskalira.

Obuzdajte svoju nestrpljivost i eksplozivnost. No, iako nemirna, ova sedmica donosi i pregršt dobrih prilika i to najprije onih koje se vezuju za saradnju sa strancima, ali i za poslovna putovanja van zemlje. Ukoliko vodite tajne pregovore – oni se odvijaju vrlo uspješno.

Ljubav. Neko vrlo zanimljiv mogao bi se pojaviti u vašem životu ove sedmice. Venera i Mjesec u konjukciji i zajedničkoj opoziciji sa Uranom mogu vam dovesti osobu koja bi na vas djelovala kao grom iz vedra neba. Čudna, tajnovita, magnetski privlačna i harizmatična – pa ko bi joj mogao odoljeti?

Ovdje se brzinski mogu pokrenuti neke priče koje bi bile lude, električne, strasne i opijajuće – fenomenalan početak koji vas uvodi u nešto što će biti burno, ali što iz korijena može promijeniti vaš život.

Naravno, jedini problem ovdje je što se ova osoba može pojaviti i slobodnima i zauzetima – kod ovih drugih to bi moglo dodatno destabilizovati već ionako prodrman odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom

Zdravlje. Urinarne infekcije, ginekološki problemi, ali i mogućnosti za viroze – doduše, sve su ovo sitniji zdravstveni problemi, brzo rješivi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info