Lav: Sedmični horoskop za period od 03.12.2018. do 09.12.2018.

0

Posao. Sve na prvi pogled izgleda kao fenomenalan početak nekih novih poslova, saradnji, projekata. No, nemojte da budete iznenađeni ukoliko neke stvari ipak zastanu, zakoče se malo ili pak ostanu za narednu sedmicu. Ne znači da ih nećete dobiti, već postoji mogućnost da ipak malo sačekate na realizaciju.

Generalno gledano, trebalo bi da izbjegavate konflikte sa onima sa kojima radite – sigurno vas nerviraju laži i muljanja nekih osoba i sigurno žudite da im “očitate bukvicu”, ali mjerite riječi…

Ljubav. U posljednje vrijeme ste jako šarmantni, harizmatični i prosto zračite pozitivnom energijom. Naravno da je to partner primijetio, ali i svi oni koji su oko vas. E sad, sve bi to bilo super i divno, ali vaše voljeno biće se u ovom trenutku osjeća pomalo nesigurno i strahuje da će vas neko od tih oko vas ukrasti ili zavesti.

Zato nemojte da budete iznenađeni ukoliko vaš partner krene sa nekim prikrivenim ili čak otvorenim primjedbama na račun vaše vjernosti. Izbjegavajte svađu, to je jedino što možemo da vam preporučimo.

Ukoliko ste slobodni i vama ova sedmica može donijeti uzbuđujuću i izluđujuću novu priču. Ako volite da se sve trese od strasti – onda navalite. Ludujte i ne opterećujte se previše razmišljanjima.

Zdravlje. Starijim Lavovima stoji problem sa venama, krvnim sudovima, pritiskom. Mlađi – odlično ste, pucate od energije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info