Jarac: Sedmični horoskop za period od 03.12.2018. do 09.12.2018.

0

Posao. Odlična sedmica da vas neko prevede žednog preko vode. Naravno ako to dopustite. Uključite svoje senzore za opasnost, uključite taj divni mozak koji imate i osvijetlite muljatore i one koji obećavaju brda i doline.

Kažite im: “Zbogom!”, i okrenite se konkretnim poslovima i ljudima na svom poslu. Možda vam oni ne mogu u ovom trenutku donijeti bogatstvo preko noći, ali vam daju realnost i sigurnost. 

Ljubav. Što manje znate o nekom i što je ta osoba tajanstvenija, mističnija (u prevodu – ne možete ni da je provalite, da je uhvatite ni za glavu ni za rep) – vama je sve privlačnija.

Što više neko ćuti, vi sve jače osjećate potrebu da se sa tom osobom povežete. Što vam više neko stvara problem u glavi i čini da se osjećate nesigurno, vi tu osobu sve jače i jače želite. Šta reći na sve ovo? Pa, samo ćete najbolje znati šta da uradite, ali vidite kuda vas sve to vodi…

Oni koji su u vezama i brakovima čas funkcionišu super, čas podozrivo gledaju partnera i pitaju se koliko mogu da mu vjeruju. Međutim, nameće se i pitanje koliko taj isti partner može da vjeruje vama?

Zdravlje. Više ste vi psihički klonuli nego što vam realno nešto fali. Vodite računa u saobraćaju i prilikom rekreacije, sporta, bilo kakvih intenzivnijih fizičkih aktivnosti…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info