Djevica: Sedmični horoskop za period od 03.12.2018. do 09.12.2018.

0

Posao. Promjene dolaze, ali ne onako kako biste vi voljeli – lagano, bez turbulencije i pritiska. No, kada se jednom ostvari i pokrene ono što želite, zar je važno koliko ste teško stigli do toga ? Vaš vladar kreće direktnim hodom u drugom dijelu sedmice – sva potpisivanja ostavite za period nakon toga.

Mlad Mjesec vam daje priliku saradnje sa inostranstvom, sa državnim i javnim ustanovama, ali takođe ukoliko imate namjeru da pokrećete privatni biznis, polako sklapate kockice u svojoj glavi i spremate se za konkretizaciju.

Ljubav. Partner je ljubomoran. Gomila nekih čudnih i nedefinisanih situacija može praviti problem i podrivati vam stabilnost. Vaše je da budete ispravni i korektni i da gasite požare koji se jave tokom ove sedmice. Bacite akcenat na strast – možda vas ona izvuče iz nekih, ne baš prijatnih, situacija.

Oni koji su slobodni imaju divne mogućnosti za kontakte sa suprotnim polom. Ne samo da vas neko može hemijski, strasno prodrmati, već može dotaći i onu vašu nježnu, emotivnu stranu koju vi toliko volite da skrivate od rugih. Jedan dodir, jedan pogled nekih tamnih, magnetski privlačnih očiju, može promijeniti sve ono što “znate” o ljubavi.

Zdravlje. Starijima su mogući problemi sa cirkulacijom, ali i ponavljanje tegoba vezanih za urinarni trakt. Mlađi – skloni ste prehladama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info