Blizanci: Sedmični horoskop za period od 03.12.2018. do 09.12.2018.

0

Posao. Ove će se sedmice završiti niz nepovoljnih, čudnih i izluđujućih situacija koje su svaki čas iskakale ispred vas u poslovnom segmentu. I nervoza u kolegijalnom okruženju će se postepeno smanjivati. Doduše, očekujte rasterećenje tek pred kraj sedmice, ali bolje ikad nego nikad, zar ne?

Ipak, to ne znači da ova sedmica ne donosi i neke fine prilike – i te kako ima mogućnosti za tako nešto i sada se mogu pokrenuti saradnički odnosi i pregovori, čak i sa inostranstvom.

Ljubav. Merkur, vaš vladar, kreće direktnim hodom ove sedmice iz znaka Škorpije. Takođe, mlad Mjesec u vašem polju partnerstava kao da će “podvući crtu” ispod perioda koji je bio sve, samo ne miran. Stvari počinju da se vraćaju u normalu u danima oko vikenda – polako, ali sigurno. Još uvijek u vama postoje odbljesci ljubomore, sumnje i nesigurnosti, ali kao da ste sami sa sobom uspjeli da se dogovorite i sada nastavljate dalje.

Oni koji su slobodni upoznaće osobu koja kao da će biti lijek za vaše trenutno, pomalo tmurno, raspoloženje. Uživate u pozitivnoj energiji koja struji sa njene strane, ali još uvijek ste pomalo na oprezu – suviše puta ste se opekli da biste sada svoje srce dali tek tako lako.

Zdravlje. Ne samo što još uvijek kod vas postoji potreba da vodite striktno računa u saobraćaju, već se možete povrijediti i kod kuće ili na radnom mjestu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info