Bik: Sedmični horoskop za period od 03.12.2018. do 09.12.2018.

0

Posao. Iako će sve u ovoj sedmici ići kroz brzinu, žurbu i nervozu, na njenom kraju ćete shvatiti da se nekako sve samo od sebe ipak posložilo i donijelo vam rješenja koja su vam potrebna. Sve se pokreće pa, iako će početna faza ovog pokretanja biti klackava i nemirna, ipak idete ka svom cilju.

Pored ovoga, moguća su iznenadna otvaranja prilika koje i na prvi i na svaki drugi pogled djeluju kao nešto što ste baš očekivali. Ukoliko ste dugo razmišljali o pokretanju privatnog posla, sada to možete i ostvariti.

Ljubav. Napeti aspekti Marsa (planeta partnerstava) i Sunca, kao i Venere i Urana, upozoravaju one u vezama i brakovima da je jedna nemirna sedmica na pomolu. Zemljotres može biti podstaknut neadekvatnom komunikacijom – ne razumijete jedno drugo uopšte, kao da pričate različitim jezicima, ali i obostranim osjećanjem neispunjenosti i sumnje. Tlo kreće da se smiruje za vikend…

Oni koji su slobodni imaju više nego odlične mogućnosti da ostvare kontakt sa nekim ko bi ih prvo dotakao u erotskom smislu, kroz strast i hemiju koju je teško kontrolisati. Nemojte sebe opterećivati pitanjima da li je to TA osoba i koliko će sve to što se dešava trajati – opustite se i uživajte…

Zdravlje. Zdravstveni segment nije baš sjajan – iako se vi fizički osjećate dobro, postoji mogućnost da vas preko noći savlada neki virus, prehlada, infekcija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info