Šta obući sutra: 27.11.2018.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogli i dali malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Bez obzira ne vremenske prilike, suknja je komad garderobe koji veoma rado nosimo, a upravo ona i jeste sastavni dio kombinacije koju vam predlažemo za sutra.

Ukoliko ste niža dama, najbolje je da birate suknje sa nešto višim strukom, jer vam one mogu pomoći da vizuelno izgledate više. Pored toga, one se i veoma jednostavno i dobro mogu iskombinovati sa svim drugim komadima garderobe. S druge strane, ukoliko vam je cilj da vaš stajling izgleda i malo glamuroznije, onda je suknja sa životinjskim uzorkom jedna od fantastičnih opcija.

Međutim, kako biste izgledale što skladnije i privlačnije, potrebno je da ovo bude jedini dezenirani komad garderobe u sklopu jedne kombinacije. Shodono tome, suknju sa životinjskim uzorkom sutra kombinujte sa crnom majicom ili košuljom te, po potrebi, dodajte prsluk. Da bi vam bilo dovoljno toplo i ugodno, za to će se pobrinuti čarape, a kombinaciji možete dodati i popularne kožne gležnjerice.

Međutim, neće vam samo čarape pomoći da vam bude dovoljno toplo – tu na scenu stupa kaput, a najbolje je da dodate model koji je u nekoj od nijansi zemljanih boja, jer će se najbolje uklopiti u cjelokupni stajling te pomoći vam da izgledate još modernije i privlačnije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info