Vodolija: Sedmični horoskop za period od 26.11.2018. do 02.12.2018.

0

Posao. Neke promjene vam prijaju u poslovnom segmentu, od drugih vam se diže kosa na glavi. Nervirate se i za sebe i za druge – očigledno je da nemate dovoljno posla, čim se zamlaćujete sa onim što ne možete u ovom trenutku promijeniti.

Ne uređujte drugima život i način funkcionisanja, uredite ga prvo sebi. Bićete nervozni i svadljivi i teško će biti raditi sa vama. Da biste i sebe i one oko vas poštedili neprijatnosti, lijepo zavucite glavu u posao i radite. Ionako imate masu stvari koje vam stoje nezavršene.

Ljubav. Pomalo nervozna sedmica, u kojoj teški karakteri i vas i vašeg emotivnog ili bračnog partnera mogu isplivati na površinu. U principu, slagaćete se super, dok ne dođete do neke situacije u vezi koje su vaša mišljenja različita.

E, od tog nebitnog detalja vas dvoje možete napraviti dramu epskih razmjera i natezati se kao da vam život od toga zavisi. Aman, izbjegavajte ovakve stvari. Popustite.

Ukoliko ste  slobodni, ima avanture, ima flerta, ima i kontakata sa bivšim partnerima i osobama iz prošlosti – u prevodu svega ima da vam život učini zabavnijim. A vi biste da se zaljubite? Pa, teško… Ovo vam je vrijeme za igranje i poigravanje i zabavu i uživanje – zar to nije dovoljno?

Zdravlje. Niti ste dobro, niti loše. Realno gledano, ništa vam u fizičkom smislu ne fali. Problem vam je u glavi – previše se nervirate. Takođe, treba vam fizička aktivnost.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info