Vaga: Sedmični horoskop za period od 26.11.2018. do 02.12.2018.

0

Posao. U poslovnom segmentu trenutno nije mirno. Vuku se neke situacije iz prošlosti koje non stop dolaze na dnevni red i koje vas mogu izbaciti iz takta. Dobro razmislite prije nego što kažete ili uradite nešto zbog čega biste se kasnije kajali.

Svaku akciju koja bi dovela do drastične promjene u poslovnom segmentu treba ili striktno kontrolisati ili u potpunosti obustaviti. Morate sačekati da se neke stvari raščiste, jer još uvijek nemate niti kompletnu sliku niti naznaku šta je najpravilnije da učinite.

Ljubav. Dobro ste, a niste. Zadovoljni ste, a niste. Taj balans koji vam je toliko potreban u ljubavnim odnosima i bez kojeg vi ne možete da funkcionišete kako treba, trenutno kao da ne postoji.

Čas volite ludo, čas sumnjate do koske. Vaše će reakcije ove sedmice biti nepredvidive i za vas i za voljenu osobu. Neke Vage čak mogu i okončati dugogodišnje odnose ili ih pak dovesti do same ivice prekida.

Slobodni, oko vas se motaju sve “prilika do prilike” – jedni vam obećavaju kule i gradove (a vi im ne vjerujete dva posto), drugi vam otvoreno nude avanturu, provod, strast, treći su oni iz prošlosti koji vas nešto čačkaju, a ni sami ne znaju šta žele… Sve tako neka “ljepota i divota”, a vi u svemu tome nezadovoljni sto posto.

Zdravlje. Problemi sa pritiskom, oscilacije po pitanju raspoloženja, ali i mogućnosti za virusne i bakteriološke infekcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info