Strijelac: Sedmični horoskop za period od 26.11.2018. do 02.12.2018.

0

Posao. Imate osjećaj da vas neki ljudi zavlače i vjerovatno vas taj isti osjećaj nimalo ne vara. Okruženi ste osobama u koje se ne možete pouzdati i, realno gledano, prepušteni ste sami sebi. No, to je možda i dobro, jer bar niko neće moći da prisvoji zasluge za ono što ste vi uradili.

Ako ste mnogo očekivali od nekih osoba i te kako je moguće da ćete u ovoj sedmici shvatiti da od njihove podrške nema ništa. O nekim planovima još morate razmišljati, nije pravo vrijeme da ih sada pokrećete.

Ljubav. Iako vam je u jednom momentu izgledalo da se nazire rješenje u emotivnim ili partnerskim odnosima, vrlo brzo ćete shvatiti da su stvari opet zakočile ili, štaviše, otišle u još gorem smjeru nego dosad.

Neke situacije se moraju rješavati, koliko god vam to ne prijalo, jer ako ih ostavite ovako, nedefinisane, samo će u nekom kasnijem periodu napraviti još veći problem. Kod pojedinih su moguće i ozbiljnije svađe pa čak i prekidi postojećih odnosa.

Oni koji su slobodni vjerovatno oko sebe imaju gomilu osoba i dešavanja, toliko da čak nisu sigurni kome da posvete pažnju. Više osoba vas sada interesuje, ali vam nijedna ne daje osjećaj sigurnosti i onoga da je to “ono pravo”.

Zdravlje. Sunce u tranzitu kroz vaš znak vas jednim dijelom štiti, ali i pored ovog uticaja vi ste dosta nervozni i pod stresom, što jako utiče na to kako se osjećate.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info