Škorpija: Sedmični horoskop za period od 26.11.2018. do 02.12.2018.

0

Posao. Nije loše, ali nije ni sjajno. Non stop ste u nekim aktivnostima, akcijama, dešavanjima, ali imate osjećaj da rješavate bez problema sve ono što vam i nije toliko važno, dok one najbitnije situacije ostaju nedefinisane ili za neki drugi period.

Sada sve izgleda kao jedna kompletna zbrka u kojoj vi ne znate ni ko pije ni ko plaća, ali vidjećete da će vrlo brzo stvari početi da dolaze na svoje mjesto. U međuvremenu, vi pratite situacije, završavajte sa redovnim obavezama i sačekajte.

Ljubav. Postoji potencijal za neka, prilično burna dešavanja u vašim emotivnim i bračnim partnerstvima. Ovo je posebno naglašeno kod onih koji imaju bilo kakve tajne aktivnosti. Čak i neka dešavanja iz prošlosti, koja ste odavno zaboravili, sada mogu izbiti, doći na dnevni red i poremetiti situaciju sa voljenom osobom.

Vi ste skloni da gurate probleme pod tepih i da se pravite da ih ne primjećujete, ali je zato vaš partner više nego voljan da ih rješava koliko odmah. Doduše, kod nekih Škorpija ta “rješavanja” mogu označiti i prekid odnosa.

Oni koji su slobodni sada funkcionišu dobro, jedino ako su u tajnoj vezi sa zauzetom osobom. Kod ostalih – stoji vam poznanstvo sa nekim vrlo interesantnim, ali još uvijek ne prava veza.

Zdravlje. Čak iako nemate neki konkretan problem, ne osjećate se baš energetski sjajno. Generalno gledano, problemi sa ishranom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info