Ribe: Sedmični horoskop za period od 26.11.2018. do 02.12.2018.

0

Posao. Emotivno ste možda nesigurni, ali ste zato u poslu kao zmaj! Kad “bljunete vatru”, svi se razbježe i nestanu vam sa vidika. Malo šale, ali suština je zaista takva – poslovno ste sada u jednom od svojih boljih perioda.

Doduše, da se razumijemo – nervoza i problemi su baš jako prisutni, ali to ne znači da vi ne možete da izađete nakraj sa njima. Susrećete mnoge važne osobe za vašu poslovnu budućnost u ovoj sedmici. Koliko god vam to ne izgledalo kao takvo – imate ogromnu podršku od šefova i autoriteta.

Ljubav. Emotivni ili bračni partner očekuje više razumijevanja od vas. No, problem je u tome što i vi očekujete više posvećenosti i razumijevanja od strane voljene osobe. I tako vas dvoje očekujete, a ne dajete ništa jedno drugom. I onda, oboje zbunjeni i nesrećni i nije vam jasno šta se dešava.

Za šta vam tačno služi taj Mars, koji je trenutno kod vas u polju ličnosti? Ako ne znate, služi za to da budete inicijator. Ne inicijator svađa, već inicijator akcije i dešavanja sa voljenom osobom.

Oni koji su slobodni zamišljaju neke fine, nježne i divne romantične ljubavne priče. No, realnost vam trenutno ne nudi ništa od toga – umjesto bajke, neko želi da vam pruži provod i avanturu. Ne dopada vam se to? Ipak nemate šta da izgubite – sve je do vas.

Zdravlje. Iako vam izgleda da ste skoro pa kao od čelika, ipak to nije tako. Ono što vam je neophodno jeste mir, odmor i mnogo, mnogo sna.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info