Rak: Sedmični horoskop za period od 26.11.2018. do 02.12.2018.

0

Posao. Možete se naći u situacijama u kojima ste već nekada bili ili ćete biti u kontaktu sa ljudima sa kojima ste ranije sarađivali. Prijašnje iskustvo vas je nečemu naučilo pa koristite to u ovim, ponovljenim momentima. Sada umijete da odaberete pravi put i prave osobe.

Čini se da ste u ovoj sedmici previše zahtjevni prema sebi – ne pritišćite sebe i ne žurite – neke stvari se sada ne mogu završiti, koliko god se vi trudili. Postoji vrijeme za sve. Nervoza će pred kraj sedmice početi da popušta.

Ljubav. Napetost se provlači u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Ne moraju ovo da budu neke krupne stvari i problemi, ali će u svakom slučaju i sitnice biti dovoljne da se osjećate uskraćeno, pritisnuto ili da smatrate da je partner previše zahtjevan i težak.

U suštini, u ovoj sedmici ste i vi i vaše voljeno biće malo “na svoju ruku” i teško je da se uklopite i karakterno, ali i kroz obaveze. Samo polako i bez nervoze.

Oni koji su slobodni možda su već i upoznali osobu koja im se jako dopada i sa kojom su poželjeli da ostvare nešto konkretnije. Ukoliko stvari idu polako, previše sporo za vaš ukus – pa šta da se radi, sačekajte svoj trenutak i svojih pet minuta. Bježite od prošlosti, ali i od osoba koje su zauzete, a nude vam “ljubav”.

Zdravlje. Kod starijih Rakova problemi sa cirkulacijom i krvnim sudovima. Mlađi se osjećaju dosta dobro, ali imaće svoje periode nervoze.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info