Ovan: Sedmični horoskop za period od 26.11.2018. do 02.12.2018.

0

Posao. Bilo kakva vaša brljotina na poslu u ovoj sedmici može biti otkrivena. Sređujte papirologiju, arhivu, dozvole, sve ono što je vezano za poreze i nemojte biti iznenađeni inspekcijama. Bilo šta, što je u sukobu sa zakonom ili nepropisno, može vam donijeti problem. Ako ništa drugo – makar neku kritiku.

U ovoj sedmici igrajte na sigurno i ne zalijećite se u “čudne” saradnje sa neprovjerenim ili iole sumnjivim osobama. Budite mudri i igrajte fer. Moguće su neočekivane promjene u saradničkim odnosima.

Ljubav. Komunikacija sa voljenom osobom je dosta komplikovana, a vi je možete i dodatno zakomplikovati ukoliko vas vaše drago biće uhvati u nekim nedozvoljenim aktivnostima. Radili nešto ili ne radili ništa – sumnjivi ste partneru pa gledajte da ga ne isprovocirate.

Mada, vrlo lako se može dogoditi da se problem desi bez ikakve vaše krivice – da vam, na primjer, bivši partner pošalje poruku na koju ćete vi prijateljski odgovoriti, ali što će kod vaše drage osobe izazvati ekploziju bijesa. Kako god – čuvajte odnos u kojem ste (ukoliko to želite, naravno) i imajte na umu – niti jedna veza niti brak u ovoj nedelji nisu stoposto sigurni.

Slobodni – ako hoćete strast i avanturu, to može. Prava ljubav – ni pod razno.

Zdravlje. Nešto ste “njanjavi” ovih dana. Neke od vas je stigao umor, drugi baš i nisu u sjajnoj fazi po pitanju imuniteta. Više odmarajte, povedite računa o ishrani.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info