Lav: Sedmični horoskop za period od 26.11.2018. do 02.12.2018.

0

Posao. Neka vam na prvom mjestu budu situacije ili poslovi koje niste dovršili ili zatvorili u prethodnom periodu. Sada to možete relativno lako regulisati.

Sa druge strane, pomalo ste nedokazani i teški u komunikaciji pa možete svojim stavovima rastjerivati ljude oko sebe ili pak dovoditi do rasprava i nervoze. Mnogi ne mogu da prate vaš tempo. U ovoj ćete sedmici imati dosta posla i obaveza, ali ćete ih obavljati sa lakoćom i ništa vam neće padati teško.

Ljubav. Da, u dobrom ste raspoloženju, ali s druge strane više ste okrenuti sebi i svojim potrebama pa iz tog razloga možete partnera staviti na neko posljednje ili pretposljednje mjesto, što drugoj strani neće nikako prijati i može se povući i zatvoriti.

Dakle, ukoliko želite da vam bude mirna glava, obasjajte malo svojim sjajem i toplinom i voljeno biće, nemojte sve koristiti samo za sebe. Svaki problem se sada može uspješno prevazići, samo morate biti malo svjesniji želja i potreba i druge strane.

U ovom periodu postoje Lavovi koji su slobodni, ali ne postoje oni koji su usamljeni. Oko vas je opšta gungula i od novih i starih udvarača, simpatija, partnera. Birajte i odlučujte mozgom, ne strastima.

Zdravlje. Super se osjećate i samo neka tako nastavi. Malo povedite računa o ishrani i bilo bi zaista lijepo da se više krećete.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info