Jarac: Sedmični horoskop za period od 26.11.2018. do 02.12.2018.

0

Posao. Taj mozak, kojeg imate više nego dovoljno, uključite kada je posao u pitanju. U ovoj sedmici sve naglašeno ide uz zastoj i prolongiranje, a vaše je da ne dozvolite da uzrok zastoja bude u vašim greškama ili neispunjenim obavezama.

Prema tome, prekinite da zamlaćujete sebe nebitnim stvarima i još nebitnijim raspravama sa potpuno nebitnim osobama i krenite da radite. To umijete kako valja, kad hoćete. Budite odmjereni i igrajte na sigurno – ne zamlaćujte se nekim šemama i brzim zaradama.

Ljubav. Problemi u komunikaciji, koji u svojoj suštini i nisu toliko strašni, ali koji ipak mogu destabilizovati odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom. Drugoj strani smeta i to što ste po nekim pitanjima u potpunosti zatvoreni pa čak povremeno može imati osjećaj da ste daleki, okrenuti na neku drugu stranu ili da vam jednostavno nije dovoljno stalo.

Takođe, partner vam može zamjeriti ukoliko više pažnje posvećujete svom društvu, a njega stavljate na neko posljednje mjesto.

Oni koji su slobodni imaju u glavi milion i jedno pitanje, ali odgovora ni od korova. Previše racionalno pokušavate da sagledate neke stvari (a racionalnost vam sada nije jača strana, da se razumijemo). Ljubav se ne vidi mozgom, već srcem.

Zdravlje. Kod mlađih je prisutan stres koji se donekle može kontrolisati kroz fizičku aktivnost, ishranom i kroz dosta odmaranja. Stariji – cirkulacija, krvni pritisak. Oprez u saobraćaju još uvijek mora postojati.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info